Idéinstitutets Entreprenörskalender

Brief:

”Ett engagerande sätt att dela och visa Idéinstitutets fokusområden, vad vi kan och hur vi kan hjälpa unga som är i färd mer eller funderar på att starta eget.”

Besök: http://julkalender.ideinstitutet.se

En god jul för dig med idéer

Idéinstitutet är en del av ALMI Företagspartner, med fokus på ungt entreprenörskap och metoder för att hjälpa unga i åldrarna 18 – 30 i Blekinge att förverkliga sina idéer och starta företag.

Tillsammans med Smocka skapades ett initiativ för att behålla en återkommande publik och ett intresse för Idéinstitutet, under månaden där många funderar på att börja det nya året med att ”ta tag i sitt drömprojekt”. På den vägen skapades Entreprenörskalendern.

Luckor med godsaker för alla

Smocka producerade content, och kontaktade partners för de erbjudanden som finns i luckorna, med allt från erbjudanden på domäner och molnlagring till bokutdrag och guider i copywriting. Det fanns alltid något för alla som gick i tankarna om att starta eget, och julkalendern uppskattades mycket bland de över 5000 läsare som besökte kalendern.

Fler knockouts av Smocka

Festivalpodden

Festivalbag

Kindnessfood

Kindnessfood

Hur kan Smocka hjälpa dig?


Med erfarenhet av eventproduktion, reklam för utomhuskampanjer, musik- och jingelproduktion, förvaltning av hemsidor och webbshoppar i flera CMS och mer därtill finns hjälp alltid att få. Om inte Smocka kan hjälpa dig finns ett stort kontaktnät av duktiga producenter med goda referenser. Tveka inte på att höra av dig!