Festivalpodden

Brief:

”En ny, responsiv hemsida som får folk att stanna och lyssna på avsnitten, ger utrymme åt annonsörer och som gör det lätt att nå oss utanför hemsidan (facebook, podcastplattformar osv). ”

Besök: http://www.festivalpodden.se

Podden som synar sommaräventyren

Festivalpodden är en podcast grundad av festivalveteraner som diskuterar festivalhistorier, bokningar och allt som rör upplevelsen av att bo i tält med tusentals andra till tonerna av sina favoritmusiker i en vecka. Med bas i Malmö med syns och hörs överallt där podcastapparna finns.

Tillsammans med Smocka utformades en ny, uppdaterad och festivalinspirerad hemsida för avsnitt, blogginlägg och information om podcasten, fokuserad på att kunna upplevas lika bra oavsett om du lyssnar och läser via dator eller mobil.

En hemsida lika bra på tåget till festivalen som under vinterpeppen.

Smocka skapade hemsidan och rekommenderade tillägg för en perfekt podcasthemsida, från idéstadie till lansering, och fick goda betyg av såväl människorna bakom festivalpodden som de dagliga läsare festivalpodden/bloggen nu har.

Fler knockouts av Smocka

Idéinstitutets Entreprenörskalender

Festivalpodden

Kindnessfood

Kindnessfood

Hur kan Smocka hjälpa dig?


Med erfarenhet av eventproduktion, reklam för utomhuskampanjer, musik- och jingelproduktion, förvaltning av hemsidor och webbshoppar i flera CMS och mer därtill finns hjälp alltid att få. Om inte Smocka kan hjälpa dig finns ett stort kontaktnät av duktiga producenter med goda referenser. Tveka inte på att höra av dig!